Despre noi 

Daca bicicleta ar fi in forma de pastile, toti am avea o reteta pentru ea

Misiune

Anul 2020 a inceput cu idei si planuri marete; acestea cuprindeau puncte ca: educatie in folosirea si adoptarea bicicletei, reduceri la biciclete si service, evenimente si bineinteles infrastructura specifica. 

Acum, avand in vedere schimbarile mari din viata fiecaruia, a fost necesar un pas inapoi si regandirea planului in perspectiva actuala. 

Principalele proiecte la care se lucreaza acum sunt: 

  • crearea de cai temporare pe carosabil pentru biciclete 
  • cresterea folosirii bicicletei in detrimentul transportului in comun
  • reduceri si stimulente pentru cei care folosesc bicicleta 
  • repornirea programului Bike2Work, atat de necesar acum

Viziune

Vizunea este una indrazneata: 50 / 30

50% din drumurile facute in oras vor fi pe bicicleta pana in 2030.

Ciclismul este mai mult decat transport, este transformare. Te poate duce din punctul A in B, dar si din punctul A in E; E inseamna Educatie, locuri de munca, sanatate, etc.

Bicycle Mayors in lume

In acest moment sunt peste 100 de Bicycle Mayors in lume: Europa, India, America, Africa si Orientul mijlociu. 

Reteaua din Europa este una dintre cele mai diverse ; membrii sunt deosebiti prin cultura si expertiza, dar sunt uniti prin dragostea comuna pentru ciclism si de a face un bine comunitatii. 

Reteaua de Bicycle Mayors amplifica potentialul transformational al bicicletei, conectand oamenii din jurul lumii.  Aceasta retea este de fapt o platforma, iar atunci cand se va simti adevaratul ei impact, va rezulta o lume mai buna.

Bike 2 Work

Bike2Work incurajeaza angajatii sa adopte bicicleta ca mijloc de transport alternativ in detrimentul automobilului, precum si atragerea companiilor in categoria – Cycle Friendly employer si certificarea acestora conform standardelor UE.

Asociatia Green Revolution s-a alaturat acestui proiect in 2015 impreuna cu alte organizatii din 11 state europene (Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franta, Croatia, Malta si Bulgaria), participarea noastra asigurand, in mod oficial, un loc in marea familie de bicilisti europeni.

Primarul Bicicletei in Bucuresti sustine si ajuta Green Revolution in acest proiect. In 2020 ne dorim sa crestem numarul celor care pedaleaza catre birou.

 

Angajati

Km pedalati

Ore pe bicicleta

Parteneri si Sponsori

Bicycle Mayor lucreaza cu firme, guvern, non-profit si alte organizatii pentru a adresa probleme globale cu impact major si in Bucuresti. Partenerii nostri contribuie cu fonduri si idei, voluntariat si suport, atat de necesare in activitatea desfasurata.

Contact

Facebook

Follow us